Ciabata cu masline

Next Prev
Ciabata cu masline Ciabata cu masline Ciabata cu masline

Ambalat in atmosfera protectoare

 

Ingrediente:
Faina alba de grau, apa, ulei de masline, masline rondele (8%), drojdie, sare iodata alimentara, faina de soia, stabilizatori: faina de guar, fosfat de calciu, emulgatori: mono si digliceride ale acizilor grasi, esteri mono- si diacetil-tartrici ai mono si digliceridelor cu acizi grasi, zahar, amelioratori de faina: acid ascorbic, L-cisteina, enzime

Important:
Contine gluten, faina de soia. Nu contine OMG. Poate contine urme de: nuci, seminte de susan, lapte, oua.

Instructiuni pentru utilizare:
Se preincalzeste cuptorul la temperatura de 220 grade C; se scoate produsul din ambalaj, se aseaza pe tava si se stropeste cu apa (in cazul in care cuptorul este prevazut cu instalatie de abur, la inceputul coacerii se da abur timp de 10 secunde). Timp de coacere: 6-8 minute. Timp de coacere: 6-8 minute. A nu se coace la cuptorul cu microunde!

Greutate: 140 g.

Ambalare: Casolete de 6 ciabatta in atmosfera controlata.

Conditii de depozitare: A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.

Termen de valabilitate:
21 de zile in ambalajul original. Dupa desigilarea ambalajului produsul poate fi pastrat la o temperatura de 2-8 grade Celsius, timp de 3 zile