Blat Pizza

Next Prev
Blat Pizza Blat Pizza Blat Pizza

Ambalat in atmosfera protectoare

 

Ingrediente:
Faina alba de grau, apa, ulei de masline (2%), drojdie, sare iodata, premix pentru panificatie (gluten de grau, faina de soia, emulgator: esteri mono si diacetil tartrici ai mono si digliceridelor, enzime, antioxidant: acid ascorbic, agent de tratare a fainii L-cisteina. Contine gluten vital de grau. Nu contine OMG.

Important:
Produs intr-o unitate cu sistem de management certificat al calitatii si sigurantei alimentare. Produs intr-o unitate in care se folosesc: gluten de grau, faina de soia, nuci, seminte de susan, lapte, oua.

Instructiuni pentru utilizare
Se scot blaturile de pizza din ambalaj, se aseaza pe tava impreuna cu ingredientele dorite si se introduc in cuptorul preincalzit la temperatura de 220 grade C timp de 6-10 minute. Produsul nu se coace la cuptorul cu microunde. Produsul de poate incalzi la cuptorul cu microunde timp de maxim 15 secunde.

Greutate: 150 g.

Ambalare: Casolete de 2 sau 3 blaturi in atmosfera controlata.

Conditii de depozitare:
A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. Produsul se poate congela sau refrigera in ambalajul original nedesfacut, astfel marindu-se durata valabilitatii minimale cu 60 respectiv 30 de zile fata de data inscrisa pe ambalaj.

Termen de valabilitate:
21 de zile in ambalajul original.  Dupa desigilarea ambalajului produsul poate fi pastrat la o temperatura de 2-8 grade Celsius, timp de 5 zile