Pistolete albe

Next Prev
Pistolete albe

Ambalat in atmosfera protectoare

Ingrediente:
Faina alba de grau, apa, drojdie, sare iodata, faina de soia, zahar, gluten vital de grau, emulsifianti: stearaoil-2-lactilat de sodiu, esteri mono si diacetil tartrici ai mono si digliceridelor cu acizi grasi, conservant: propionat de calciu, enzime, antioxidant: acid ascorbic. Contine gluten vital de grau, faina de soia. Nu contine OMG.

Instructiuni pentru utilizare:
Se preincalzeste cuptorul la temperatura de 220 grade C; se scoate produsul din ambalaj, se aseaza pe tava si se stropeste cu apa (in cazul in care cuptorul este prevazut cu instalatie de abur, la inceputul coacerii se da abur timp de 10 secunde). Timp de coacere: 6-8 minute. Atentie! Produsul nu se coace la cuptorul cu microunde.

Important:
Produs intr-o unitate cu sistem de management certificat al calitatii si sigurantei alimentare. Produs intr-o unitate in care se folosesc: gluten de grau, faina de soia, nuci, seminte de susan, lapte, oua.

Greutate: 40 g.

Ambalare: Casolete de 16 sau 32 de pistolete in atmosfera controlata.

Conditii de depozitare: A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.

Termen de valabilitate: 
21 de zile in ambalajul original.  Dupa desigilarea ambalajului produsul poate fi pastrat la o temperatura de 2-8 grade Celsius, timp de 3 zile