Specialitati minibagheta

Next Prev
Specialitati minibagheta Specialitati minibagheta Specialitati minibagheta Specialitati minibagheta Specialitati minibagheta

Produs de panificatie, precopt, congelat.

 

Ingrediente:
Faina alba de grau, apa, drojdie, sare iodata, faina de soia, zahar, gluten vital de grau, emulsifianti: stearaoil-2-lactilat de sodiu, esteri mono si diacetil tartrici ai mono si digliceridelor cu acizi grasi, conservant: propionat de calciu, enzime, antioxidant: acid ascorbic.

Important:
Contine gluten vital de grau, faina de soia. Nu contine OMG. Produs intr-o unitate cu sistem de management certificat al calitatii si sigurantei alimentare. Produs intr-o unitate in care se folosesc: gluten de grau, faina de soia, nuci, seminte de susan, lapte, oua.

Instructiuni pentru utilizare:
Se preincalzeste cuptorul la temperatura de 220 C, se scoate produsul din ambalaj, se aseaza pe tava si se lasa 10 minute la decongelat. Se stropeste produsul cu apa (in cazul in care cuptorul este prevazut cu instalatie de abur, la inceputul coacerii se da drumul la abur timp de 10 secunde). Timp de coacere: 6-8 minute. A nu se coace la cuptorul cu microunde!

Ambalare: Pungi de polietilena ce contin 20 de bucati si cutii de carton.

Conditii de depozitare: A se pastra la temperatura de -18 grade C. A nu se recongela, dupa decongelare.

Termen de valabilitate: 180 de zile in ambalajul original la -18 °C 72 de ore dupa decongelare si coacere