Specialitati ciabatta

Next Prev
Specialitati ciabatta Specialitati ciabatta

Ambalat in atmosfera protectoare

 

Important:
Contine gluten, faina de soia. Nu contine OMG. Poate contine urme de: nuci, seminte de susan, lapte, oua.

Instructiuni pentru utilizare:
Se preincalzeste cuptorul la temperatura de 220 C, se scoate produsul din ambalaj, se aseaza pe tava si se lasa 10 minute la decongelat. Se stropeste produsul cu apa (in cazul in care cuptorul este prevazut cu instalatie de abur, la inceputul coacerii se da drumul la abur timp de 10 secunde). Timp de coacere: 6-8 minute. A nu se coace la cuptorul cu microunde!

Ambalare: Casolete de 6 ciabatta in atmosfera controlata.

Conditii de depozitare: A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.

Termen de valabilitate:
21 de zile in ambalajul original.  Dupa desigilarea ambalajului produsul poate fi pastrat la o temperatura de 2-8 grade Celsius, timp de 3 zile