Romb cu seminte de floarea soarelui

Next Prev
Romb cu seminte de floarea soarelui Romb cu seminte de floarea soarelui Romb cu seminte de floarea soarelui Romb cu seminte de floarea soarelui

Produs de panificatie, precopt, congelat.

 

Ingrediente:
Faina alba de grau, apa, drojdie, sare alimentara iodata si adaos de amelioratori de panificatie: gluten de grau, in, faina secara, faina de soia, condimente, agent de acidulare: acid citric, agent de tratare a fainii acid ascorbic, zahar, emulgatori: esteri mono si diacetil tartrici ai mono si digliceridelor cu acizi grasi, acidifiant: acid citric, enzime, grasime vegetala (palmier, rapita, cocos; ulei hidrogenat), lapte praf degresat, zer pulbere, lecitina de rapita, dextroza. Decor(0.04%): seminte de floarea soarelui.

Important:
Contine gluten, faina de soia. Nu contine OMG. Poate contine urme de: nuci, seminte de susan, lapte, oua.

Instructiuni pentru utilizare:
Se preincalzeste cuptorul la temperatura de 220 C, se scoate produsul din ambalaj, se aseaza pe tava si se lasa 10 minute la decongelat. Se stropeste produsul cu apa (in cazul in care cuptorul este prevazut cu instalatie de abur, la inceputul coacerii se da drumul la abur timp de 10 secunde). Timp de coacere: 6-8 minute. A nu se coace la cuptorul cu microunde!

Greutate: 100 g.

Ambalare: Pungi de polietilena ce contin 20 de bucati si cutii de carton.

Conditii de depozitare: A se pastra la temperatura de -18 grade C. A nu se recongela, dupa decongelare.

Termen de valabilitate: 180 de zile in ambalajul original la -18 °C 72 de ore dupa decongelare si coacere