Despre noi

Despre noi

Compania DOBRE & FIII a fost infiintata in anul 1994 ca societate cu raspundere limitata. Obiectul principal de activitate este fabricarea produselor de morarit, panificatie, patiserie si cofetarie.

Inca de la inceperea activitatii, cresterea economica a societatii a constituit principalul obiectiv al actionarilor.

Gama de produse a fost imbunatatita de la an la an, societatea fabricand in prezent peste 20 sortimente de paine proaspata, congelata (ready to bake si ready to eat) 45 de patiserie (ready to bake), peste 25 de sortimente de produse de cofetarie si 3 tipuri de faina, gris si pesmet.

Realizarea unei calitati constante si imbunatatirea procedeelor de productie au reprezentat intotdeauna o prioritate pentru societate, fapt subliniat de dobandirea certificatelor ISO 9001:2008, ISO 22000:2005, IFS, SA8000 :2008, ISO 14001:2004.

Societatea are un portofoliu de peste 250 de clienti. Livrarea produselor se face cu mijloacele auto proprii, societatea dispunand de un numar de peste 25 masini de transport marfa dar si cu distribuitori nationali.

 

Misiunea S.C. DOBRE&FIII S.R.L.

Motto-ul S.C. Dobre si Fiii S.R.L. este:

"Un gust bun nu se uita niciodata"

S.C. Dobre si Fiii S.R.L. a fost infiintata in anul 1994 si are ca obiect principal de activitate fabricarea produselor de morarit, panificatie, patiserie si cofetarie destinate vanzarii atat in magazinele proprii cat si livrarii la terti, repectand cerintele legale legate de Calitate, Mediu, Siguranta Alimentului, Sanatate si Securitate Ocupationala.

Ne propunem ca produsele obtinute in cadrul organizatiei noastre sa fie la nivelul de calitate agreat si solicitat, sigure din punct de vedere igienico-sanitar si respectand reglementarile nationale in vigoare.

Obiectivele S.C. Dobre si Fiii S.R.L. sunt protectia sanatatii consumatorilor produselor noastre si satisfactia lor privind consumul unor produse nutritive, gustoase, proaspete, lipsite de pericole microbiologice, chimice si fizice si cu proprietati stabile pe durata valabilitatii pentru consum.

In acest sens, am implementat si mentinem un sistem integrat de management al calitatii si sigurantei alimentare conform SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 22000:2005 si conform standardului IFS, versiunea 5/2007, prin care se asigura:

 • Indeplinirea in totalitate a cerintelor Clientilor nostri;
 • Colaborarea numai cu furnizori selectati si evaluati pe baza capabilitatii acestora de a furniza produse in concordanta cu cerintele organizatiei;
 • Imbunatatirea continua a activitatii organizatiei prin realizarea obiectivelor stabilite de managementul de la cel mai inalt nivel.
 • Identificarea, evaluarea continua si controlul pericolelor in scopul imbunatatirii sistemului conform principiilor HACCP
 • Respectarea conformitatii cu cerintele legislative romanesti, ale UE si cu cele pe plan mondial referitoare la siguranta alimentului
 • Reducerea impactului asupra riscului de contaminare al produselor
 • Prevenirea poluarii mediului;
 • Instruirea pe probleme de calitate si siguranta a alimentelor a tuturor persoanelor implicate in productia de alimente;
 • Perfectionarea competentei angajatilor in domeniul profesional, al calitatii si sigurantei alimentelor
 • Comunicarea interna si externa in ceea ce privesc cerinte IFS (prin desemnarea unui Responsabil cu comunicarea externa- pe linie de management al situatiilor de criza, comunicare cu autoritatile si comunicare cu media);
 • Monitorizarea, implementarea si mentinerea politicii in cadrul sedintelor de analiza a managementului prin raportarea stadiului realizarii obiectivelor pe departamente la intervale stabilite (conform programului de analiza efectuata de management, cel putin o data pe an) in centralizatorul /functii a sefilor de departamente.

Top Managementul s-a asigurat ca principiile enuntate in politica organizatiilor sunt transpuse in obiective specifice masurabile pentru fiecare departament al organizatiei si ca responsabilitatile si termenele pentru realizarea acestor obiective sunt definite si comunicate angajatilor implicati din fiecare departament

S.C. Dobre si Fiii S.R.L. asigura constientizarea si implicarea salariatilor de la toate nivelurile in realizarea obiectivelor stabilite.

Imagine background